Wil jij ons bestuur komen versterken?

Talenten in marketing en research opgelet!

Wil jij jouw kennis, netwerk en skills verbeteren via een bestuursfunctie bij dé branchevereniging binnen Marketing en Research? SMART zoekt nieuwe bestuursleden! Op dit moment bestaat het bestuur uit negen jonge enthousiastelingen, werkzaam in marketing en marktonderzoek, zowel vanuit bureau- als klantzijde. Binnenkort is het tijd voor een bestuurswissel binnen het SMART-bestuur, en er is plek voor maar liefst 5 nieuwe bestuursleden. Kom jij het SMART-bestuur versterken?

Wat doe je als SMART bestuur?

  • Je organiseert jaarlijks twee SMART-Ups!, één in oktober en één in januari. Dit zijn seminars die aan het einde van de middag plaatsvinden, gratis zijn, en afgesloten worden met een borrel.
  • Op het MIE doen we elk jaar een leuke actie om SMART te promoten en young professionals enthousiast te maken voor het aankomende SMART congres.
  • Het hoogtepunt van het jaar is ons SMART congres: je bedenkt een thema wat vandaag de dag speelt in ons vak, je gaat aan de slag met een programmering vol inspirerende sprekers en workshops en je regelt een perfecte locatie voor de gehele dag.
  • Continue promotie van het SMART, denk aan de social media kanalen, schrijven voor de Clou en alles wat jou leuk lijkt om de bekendheid een boost te geven!
  • En daarnaast mag je altijd met nieuwe ideeën komen! 

Als bestuurslid ben je natuurlijk betrokken bij alle activiteiten van het SMART bestuur, maar je bent doorgaans voor slechts enkele activiteiten hoofdverantwoordelijk. Het kost je doorgaans zo'n 2 a 3 uur per week, maar dat gaat allemaal in goed overleg. 

Je bent enthousiast geraakt, wat nu?

Solliciteren kan tot en met maandag 3 juni. De sollicitatie zelf is op woensdagavond 5 juni in Amsterdam. Kun je niet op 5 juni? Geen reden om af te haken! We zijn flexibel en regelen hoe dan ook dat we jou te spreken krijgen!

Je interesse in een bestuursfunctie kun je doorgeven via dit formulier waarin je de volgende vragen beantwoordt: 

  1. Waarom lijkt het jou leuk om voor 2 jaar deel uit te maken van het SMART bestuur?
  2. Wat voeg jij toe aan het bestuur? Bezit je bijvoorbeeld bepaalde skills?
  3. Welke functie/ rol zou jij willen vervullen in het bestuur?
  4. Als een vriend jou zou moeten omschrijven: hoe omschrijft hij/zij jou dan?

Tot 5 juni!

Groeten,

SMART-bestuur


SMART is onderdeel van de MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Bekijk onze andere kanalen

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vrienden van SMART: